SURYA BODEGRAVEN

Recentebeoordeling


5 sterren uit 405 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Surya Bodegraven. Meer weten? Ontdek meer

5 dec 2022 om 16:38 Heerlijk gegeten. Porties zijn mbt de prijs iets te klein. Maar de smaak maakt een hoop goed. De Naan was ook heerlijk. Ik kom zeker terug. Ik hoop nog op een vindaloo gerecht. Madras was pittig, maar nog pittiger zou een mooie aanvulling zijn.
3 dec 2022 om 21:11 Heerlijk eten
2 dec 2022 om 20:19 Bezorgtijd was goed aangegeven. Voor het eerst hier besteld.. wat een heerlijk eten! Als er pittig staat aangegeven dan is het ook echt pittig, perfect! Hier gaan we vaker bestellen.
1 dec 2022 om 20:51 FAN-TAS-TISCH ETEN!
26 nov 2022 om 21:41 Ruim binnen de aangegeven tijd (46 min) gebracht. Netjes afgeleverd en wederom buitengewoon smaakvol.
20 nov 2022 om 19:05 I use to order occasionally. So far delivery and food taste is very good.
19 nov 2022 om 22:35 Was voor ons de 1e keer, maar zekers voor herhaling vatbaar.
19 nov 2022 om 17:48 Super veel en lekker. Goede kwaliteit en warm.
17 nov 2022 om 21:32 Heel lekker!! En sneller dan aangegeven!
14 nov 2022 om 13:37 Het eten was weer heerlijk! De bezorging was sneller dan thuisbezorgd had aangegeven. Het eten was warm en je krijgt echt waar voor je geld want de Curry's en de naan waren heerlijk!!
2 nov 2022 om 21:49 Super lekker gegeten! Helemaal fan van het knoflook / kaas brood.
30 okt 2022 om 9:39 Goede kwaliteit!